Ruimte verhuur van Delfshaven Lokaal - Werken

Ontdek 16 ruimtes voor jouw maatschappelijke initiatief

Flexruimte: bij buurthuiskamer HP69
Een ruimte waar professionals en bewoners een plek kunnen reserveren om ongestoord te kunnen werken.Wifi, koffie/thee en een warme werkruimte worden geboden.
flexruimte bij WMO Radar Huis van de Wijk VEC-Pier 80
In de flexruimte van het totaal opgeknapte VEC Pier 80 is het mogelijk te vergaderen, een workshop of cursus te organiseren of andere activiteiten te houden voor groepen van 12 tot 15 personen.De ruimte heeft grote ramen met zogenaamde in-between gordijnen, waardoor de ruimte licht blijft, maar er van buiten niet naar binnen gekeken kan worden.Een fijne ruimte voor sporten!
Flexruimte bij WMO Radar Huis van de wijk Schiemond
In deze flexruimte is er ruimte om zelfstandig te werken, één-op-één gesprekken te voeren, of te overleggen met een klein groepje van maximaal zes personen.In overleg met de coördinator van het Huis van de Wijk is het mogelijk tegen vergoeding een geluidsinstallatie bij de ruimte te huren.
Baloeran bij WMO Radar Huis van de wijk Schiemond
Baloeran is een knus leslokaal. In deze ruimte staan tafels en stoelen. Ook is er een schoolbord aanwezig en staan er kasten voor opslag van materialen.Je kunt het lokaal natuurlijk ook prima huren voor een vergadering, een creatieve bijeenkomst of een presentatie. In overleg met de coördinator van het Huis van de Wijk is het mogelijk tegen vergoeding een geluidsinstallatie bij de ruimte te huren.
Flexruimte 1.14 bij wmoradar Huis vd Wijk Pier 80
In deze flexruimte is er ruimte voor 12 personen om te vergaderen, te overleggen of een cursus of een kleine workshop te houden.Er is een whiteboard aanwezig, en er kan voor een klein prijsje gebruik worden gemaakt van een flipover of beamer met projectiescherm
Tidemanzaal bij wmoradar Huis van de Wijk Post West
Deze veelzijdige ruimte op de eerste verdieping, kan worden gebruikt voor vergaderingen, bijeenkomsten, presentaties, workshops en cursussen.Wanneer de tafels aan de kant geschoven worden, biedt de ruimte nog tal van andere mogelijkheden.Denk hierbij aan yoga, meditatie en dans. Tevens leent de ruimte zich uitstekend voor kinderactiviteiten.
Oosterzee bij wmoradar Huis van de Wijk Post West
Deze veelzijdige ruimte kan worden gebruikt voor vergaderingen, bijeenkomsten, presentaties en cursussen, maar wanneer de tafels aan de kant geschoven worden, biedt de ruimte nog tal van andere mogelijkheden!Denk hierbij aan yoga, meditatie en dans. We hebben grote spiegels in de ruimte. Ook kunnen hier kinderactiviteiten plaatsvinden.
Muziekkelder bij wmoradar Huis van de Wijk Post West
De naam zegt het al, in deze kelder (te betreden door vier traptreden) mag muziek gemaakt worden.Tevens is de ruimte geschikt voor vergaderingen, workshops, cursussen, presentaties of trainingen.De ruimte is ingericht voor ongeveer 16 personen.
Doedes bij wmoradar Huis van de Wijk Post West
Dit is een unieke ruimte voor kleine bijeenkomsten, zoals huiswerkbegeleiding of één-op-één gesprekken.De ruimte is ingericht voor 4 personen.Tevens kan deze ruimte gebruikt worden als flexwerkplek.
Vierambacht bij wmoradar Huis van de Wijk Post West
Zoekt u dé ideale vergaderruimte?Kies dan voor de Vierambacht!Deze ruimte, gelegen op de begane grond, biedt plaats voor 20 personen en is uitermate geschikt voor vergaderingen, bijeenkomsten, workshops, presentaties en cursussen.Heeft u andere ideeën voor activiteiten in deze ruimte?De coördinator denkt graag met u mee.