Ruimte verhuur van Delfshaven Lokaal

Ontdek 45 ruimtes voor jouw maatschappelijke initiatief

Flexruimte bij Huiskamer De Pupillen
Geschikt voor algemeen gebruik, sociaal & cultureel, vergadering & cursus
Crearuimte bij Huiskamer De Pupillen
Geschikt voor algemeen gebruik, sociaal & cultureel, vergadering & cursus
Ontmoetingsruimte + keuken bij Huiskamer De Pupillen
Geschikt voor algemeen gebruik, sociaal & cultureel, vergadering & cursus, koken
Flexruimte: bij buurthuiskamer HP69
Een ruimte waar professionals en bewoners een plek kunnen reserveren om ongestoord te kunnen werken.Wifi, koffie/thee en een warme werkruimte worden geboden.
Leslokaal / vergaderruimte: bij buurthuiskamer HP69
Zoals de naam al zegt; een ruimte geschikt voor vergaderingen en presentaties.Wifi, koffie/thee, beamer en een warme werkruimte worden geboden.
de huiskamer bij buurthuiskamer HP69
De woonkamer is een ontmoetingsplek voor alle bewoners, een plek voor warmte en ontmoeting. Naast een warm welkom staat de koffie en thee klaar.Tijdens de ontmoetingen kunnen bewoners hulp en ondersteuning krijgen bij hun vragen over energie en alle problematiek die zich daar nu in voor doet, ze komen zelf met ideeën als het gaat om warmte en energie en samen kijken hoe dit dan wel klein of groot voor een bewoner of de hele community is te realiseren. Er kan ondersteuning geboden
flexruimte bij WMO Radar Huis van de Wijk VEC-Pier 80
In de flexruimte van het totaal opgeknapte VEC Pier 80 is het mogelijk te vergaderen, een workshop of cursus te organiseren of andere activiteiten te houden voor groepen van 12 tot 15 personen.De ruimte heeft grote ramen met zogenaamde in-between gordijnen, waardoor de ruimte licht blijft, maar er van buiten niet naar binnen gekeken kan worden.Een fijne ruimte voor sporten!
ontmoetingsruimte bij WMO Radar Huis van de Wijk VEC-Pier 80
In de geheel vernieuwde en opgeknapte ontmoetingsruimte is het mogelijk bijeenkomsten te houden, workshops of presentaties te geven tot maximaal 120 personen.De ruimte beschikt over een bar en een keuken die bij de prijs inbegrepen zijn.
Flexruimte bij WMO Radar Huis van de wijk Schiemond
In deze flexruimte is er ruimte om zelfstandig te werken, één-op-één gesprekken te voeren, of te overleggen met een klein groepje van maximaal zes personen.In overleg met de coördinator van het Huis van de Wijk is het mogelijk tegen vergoeding een geluidsinstallatie bij de ruimte te huren.
Japari bij WMO Radar Huis van de wijk Schiemond
Japari is gewoon een fijne ruimte. Je kan er veel doen. De ruimte is met name geschikt voor lezingen, vergaderingen en bijlessen.Maar ook voor een creaclub, kookclub of computerclub kan je deze ruimte gebruiken. Er is een kleine keuken aanwezig.In overleg met de coördinator van het Huis van de Wijk is het mogelijk tegen vergoeding een geluidsinstallatie bij de ruimte te huren.
Baloeran bij WMO Radar Huis van de wijk Schiemond
Baloeran is een knus leslokaal. In deze ruimte staan tafels en stoelen. Ook is er een schoolbord aanwezig en staan er kasten voor opslag van materialen.Je kunt het lokaal natuurlijk ook prima huren voor een vergadering, een creatieve bijeenkomst of een presentatie. In overleg met de coördinator van het Huis van de Wijk is het mogelijk tegen vergoeding een geluidsinstallatie bij de ruimte te huren.
Dempozaal bij WMO Radar Huis van de wijk Schiemond
De Dempozaal is de grootste zaal in Huis van de Wijk Schiemond. ​Er is een schitterend uitzicht op de Nieuwe Waterweg waar tal van boten langs varen.Het is een ideale ruimte voor een feestje, een gezamenlijke maaltijd of een receptie. Ook vergaderingen, debatten, kinderactiviteiten, gymlessen, danslessen of rommelmarkten komen hier goed tot hun