Organisaties in Delfshaven Lokaal - Theater

Ontdek onze 7 organisaties en initiatieven

Formaat Werkplaats voor Participatief
Formaat zet theater en drama in als basisgereedschap en instrument voor ontmoeting, empowerment, sociale verandering en dialoog.
Studio Beets
De fysiek uitdagende en “down to earth” yogalessen van Andrea zijn gebaseerd op Hatha yoga . Daarnaast komen er soms ook andere (bewegings)technieken aan bod. De lichaamshoudingen (asanas) vergroten je souplesse, kracht en uithoudingsvermogen. Door de balans tussen dynamiek en ontspanning ga je je vitaler en rustiger voelen. Je hoeft niet soepel te zijn of yoga-ervaring te hebben om deel te nemen. Door het werken met hulpmiddelen kunnen alle houdingen aangepast worden aan jouw
Stichting Misiconi, Misiconi Dance
Misiconi Dance Company is een professioneel (inclusie) dansgezelschap gevestigd in Rotterdam. Inclusiedans is een dansvorm waar dansers met en zonder een beperking samen dansen. De combinatie van dansers van allerlei kunnen, ieder met eigen fysieke en mentale kwaliteiten, leidt tot bijzondere resultaten. Wij geloven dat inclusief werken nieuwe creatieve en artistieke mogelijkheden schept. Iedereen is anders en dit gegeven gebruiken wij om onze diversiteit en verscheidenheid te vieren.
Maaspodium
Maas is een podium en een gezelschap van professionele makers. Maas maakt theater en dans voor kinderen, jongeren, jong volwassenen, hun familie en vrienden. Het Maaspodium is het huis van Maas theater en dans, dat tot de nok toe gevuld is met theater, dans en nog veel meer: circus, muziek, eten, mime, spoken word, feesten en DJ's. Kortom: een veelzijdige hotspot in Rotterdam vol mogelijkheden en verrassingen.
Theatergroep Onderwater Producties
De Rotterdamse theatergroep Onderwater Producties maakt theater over actuele, maatschappelijke thema’s en persoonlijke ervaringen. Van 29 september t/m 31 oktober 2021 speelt Onderwater Producties de locatievoorstelling Club Uppercut in een van de ruige
Jeugdtheater Hofplein
Het Hofpleintheater is een veelzijdig theater midden in het centrum van Rotterdam. De voorstellingen worden gespeeld door leerlingen van Jeugdtheater Hofplein, onder begeleiding van professionele theatermakers. Het programma wisselt regelmatig, dus houd de site goed in de gaten voor het actuele aanbod. Ben je nog nooit naar een voorstelling in dit leuke theater geweest? Ga dan zeker eens langs.