Organisaties in Delfshaven Lokaal - Sportverenigingen

Ontdek onze 6 organisaties en initiatieven

Sportbureau tino
Missie:Een unieke bijdrage leveren op het gebied van de sportieve en sociale ontwikkeling in onze actieve regio.Visie:Door een individuele aanpak het verschil maken in de levens van jongeren op het gebied van de persoonlijke, sociale en sportieve ontwikkeling.Door middel van samenwerkingen een sportieve verbinding maken in de wijk om daarmee een positieve impuls te geven op het sociale en persoonlijke welzijn van de bewoners in de wijk.Inzet van vrijwilligers in de
HC Delfshaven
HOCKEY VAN DE HAVENWij zijn helemaal nieuw en superstoer. Want wijwillen hockeyen bij een gastvrije en leuke club. Natuurlijk samen metjullie, de Rotterdamse kinderen van 4 tot 12 jaar.Met genoeg kinderen maken wij een team, met genoeg teams hebben wijeen club. Onze club, om de hoek, een hele echte. Waar je zowel voor jeplezier als competitie kunt spelen. En Rotterdamser kan bijna niet. Wantwij zijn hockey van de haven. Doe jij met ons
Playfit
PlayFit is een sport en beweeg organisatie die gespecialiseerd is in het ontwikkelen en uitvoeren van programma's waar in de wijk behoefte naar is.
Sportclub martial arts Rotterdam
"Martial Arts Rotterdam is opgericht in 1996 en is een bloeiende sportclub met leden uit Delfshaven en omstrekenDe sportclub draagt bij aan het oplossen van deze maatschappelijke problematiek doordat de sport wordt gebruikt als middel voor een positieve persoonlijke ontwikkeling.De sportclub wordt 100% geleid door vrijwilligers en is (inter)nationaal erkend (NOC-NSF, TBN, WTF). "
Stichting Team Loyalty
Snel groeiende sportschool met een breed aanbod.Zowel voor jong en oud, als voor de recreant en professional: iedereen is welkom!
Volleybal Rotterdam-West
We hebben dames- en herenteams die meedoen aan de NeVoBo regio volleybalcompetitie, we hebben recreantenteams (gemengd dames en heren, nadruk op gezelligheid), we hebben jeugdteams van 6 t/m 17 jaar en we hebben beachvolleyballers. De trainingen zijn in Sportcentrum West.Meetrainen? Je mag 2x gratis meetrainen voor je besluit lid te worden. Meld je aan om eens mee te trainen.