Organisaties in Delfshaven Lokaal - Speeltuinen

Ontdek onze 3 organisaties en initiatieven

Speeltuin Wiffel Waffel
Stichting Wiffel Waffel wil graag voor kinderen en hun ouders een centraal punt zijn in de wijk Schiemond, om met plezier en energie te spelen en contact met elkaar te onderhouden.De speeltuin wil met haar activiteiten een brug slaan tussen school en vrije tijd en tussen le- ren en spelen. De stichting wil kinderen en ouders die de speeltuin bezoeken in aanraking brengen met informele leervormen zoals ontwikkelen en versterken van sociale competenties.
WSV de Bolder BoTu
Het doel van onze vereniging is om samen met de wijkbewoners in de wijk op een vrijwillige basis leuke activiteiten te organiseren.
Speeltuin Confetti
Confetti is een binnenterrein dat door buurtbewoners van de korenaarstraat is ontstaan, maar inmiddels is uitgegroeid tot een mooie speeltuin, in het jaar 2010 kregen we een nieuw clubgebouw waardoor we alle activiteiten weer op confetti kunnen doen.De speeltuin wordt beheerd door 1 vaste medewerker en meerdere vrijwilligers.De toegang tot de speeltuin is voor iedereen gratis we hebben geen lidmaatschap dus iedereen is welkom, kinderen onder de 4 jaar zijn welkom met een