Organisaties in Delfshaven Lokaal - Sociaal

Ontdek onze 5 organisaties en initiatieven

Culturele Stichting Salaam
Wij helpen de minderbedeelden in de samenleving op elke wijze diemogelijk is, denk aan het verschaffen van een voedselpakket, hetbegeleiden van vluchtelingen.
Um bom dia feliz
Wij verzorgen een waardevolle activiteit voor bewoners van bejaarden/verzorgingstehuizen.
Delfshaven helpt
Corona zorgt voor veel spanning en ongemak. Delfshaven helpt. Samen willen we zorgen voor kwetsbare buurtgenoten die in de knel komen.Buurtplekken, bewoners en ondernemers, wijkpartners en overheid in Delfshaven werken samen bij dit project voor buurthulp in Corona tijden.www.delfshavenhelpt.nlHier kunt u om hulp vragen.Hier kunt u uzelf als helper aanmelden.Als het niet lukt kunt u bellen naar 0107470022We werken zo veilig
Zorgzaam010
Wij zijn hét vrijwilligersplatform van Rotterdam.Zorgzaam010 is een platform van, door en voor alle inwoners van Rotterdam. Samen maken we onze stad! Sinds 2016 verbinden we met dit platform tienduizenden Rotterdammers. Want iedereen heeft wel eens iets nodig, en iedereen kan iets goeds doen voor een ander of onze stad. Zo worden we samen nog sterker, en Rotterdam nog mooier. Zowel inwoners als (vrijwilligers)organisaties kunnen op Zorgzaam010 hun vraag of aanbod plaatsen.
Stichting BroodNodig
BroodNodig voert campagne in Rotterdam om broodverspilling tegen te gaan! Dit doen we door aandacht te geven aan broodverspilling, recepten met oud brood te delen en oud oneetbaar brood op te vangen in de Broodbakken. Van dit oude brood maken wij vervolgens Biogas! Oud brood is geen afval! Kijk op onze website om te ontdekken waar er bij jou in de buurt broodbakken staan. In Delfshaven staan 23 broodbakken verspreid door de wijken, over heel Rotterdam staan ruim 60 broodbakken!