Organisaties in Delfshaven

Ontdek onze 218 organisaties en initiatieven

Theater

Kids uit Delfshaven op het podium

Toon je trots op kids uit de wijk. Theater en talentontwikkeling in één.

Op 14 mei om 16.30 uur speelt een groep van 14 kids uit Delfshaven de voorstelling It takes a Child to raise a Village / football meets dance in Theater Rotterdam. Samen met dans- en performance gezelschap Corpo Máquina Society deden ze workshops en repeteerden ze de twee dagen daarvoor.

De voorstelling is een ode aan de levenslust en drang tot spelen van kinderen. En ook een voorstel voor een speelser, vrolijker en dienstbaar samen leven. Zie: https://www.youtube.com/watch?v=mGxCqqL-Vhc

Is er een financiële drempel, laat het ons weten, dan zorgen we voor een kaartje.

www.theaterrotterdam.nl

Aanmelden

Heleen Volman - heleen@corpomaquina.nl - 0621438386
Bedrijven

Kroon

De Kroon is een bedrijfsverzamelgebouw in Rotterdam. We behuizen kantoren, meerdere loodsen, ateliers, een camping, muziekstudio’s en een grote buitenruimte. Als een dwarsdoorsnede van Rotterdam, vol makers, denkers en doeners die het op hun eigen manier doen. En daarin geeft de Kroon ze de ruimte.

Zo krijgt je professionele jij een gevoel van thuiskomen. Een plek die we met elkaar creëren, waar je mensen ontmoet die je interesse wekken, je prikkelen. Om mee te lunchen, een bakkie te doen en te brainstormen.

Met elkaar bouwen we een plek die jouw plannen een stap vooruit helpt. Ook zijn we graag die plek die je hele nieuwe plannen laat bedenken. Zodat je je verder ontwikkelt.

Daarom geeft de Kroon haar Krooners vertrouwen. Want nieuwe stappen zetten doe je pas op een plek waar je je goed voelt.

De Kroon was 75 jaar een elektrotechnische fabriek van Croon Wolters&Dros, en is nu samen met de directe omgeving getransformeerd tot het Kroonkwartier.

Tegenwoordig produceren we makers, denkers en doeners. We denken met ze mee, faciliteren en dragen hun boodschap uit.

Aanmelden

Jenske Van Dorp - Jenske@dekroonrotterdam.nl
Vrijwilligerswerk

Stichting B for You mentorprogramma's

Maak jij het verschil in het leven van een kind (mentee), waardoor het zekerder, zelfstandiger en positiever in het leven komt te staan? Lees dan gauw verder!

Stichting B for You biedt vier mentorprogramma’s aan voor kinderen tussen de 6 t/m 16 jaar uit Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, en Maassluis. Zij kunnen door verschillende omstandigheden een steuntje in de rug gebruiken.

Als mentor spreek je minimaal twee keer per maand af met je mentee om samen iets te ondernemen. Dit doe je gedurende minimaal een jaar, waarin jullie onder meer gaan ontdekken waar je mentee goed in is. Het gaat om kinderen die bijvoorbeeld in een sociaal isolement zitten of opgroeien in een (eenouder) gezin met een laag inkomen, maar die vooral de vitamines ‘Aandacht’ en ‘Relaties’ nodig hebben. Door een tekort aan mentoren moeten deze kinderen lang op een mentor wachten. Vooral jongens wachten vaak heel lang op een mannelijke mentor. Maar ook vrouwelijke mentoren hebben we eigenlijk nooit genoeg.

Ben jij minimaal 18 jaar en wil jij verschil maken voor een van deze kinderen? Neem dan contact met ons op via de onderstaande gegevens.

Waar

Bergsingel 271
Rotterdam

Aanmelden

Stichting B for You - info@stichtingbforyou.nl - 0102857825
Activiteitencentrum

Stichting OOPOEH

Stichting OOPOEH zet zich in voor een actiever leven voor senioren en een leuker leven voor honden. Voor dit doel zetten wij senioren in als maatje, als OOPOEH, voor honden in de buurt. OOPOEH slaat hiermee 3 vliegen in één klap: senioren helpen aan meer gezelschap en beweging, honden helpen aan de aandacht en verzorging die zij nodig hebben en baasjes helpen aan een betrouwbare oppas. We zijn géén commerciële oppasdienst of uitlaatcentrale.

ACTIEVER LEVEN VOOR SENIOREN

Senioren in Nederland beschikken over een grote dosis levenservaring, energie en kennis. En willen die benutten door iets leuks en zinvols te doen. Met OOPOEH kunnen 55+ers zich nu aanbieden als maatje voor een hond. Veel senioren zijn graag in het gezelschap van een hond maar willen de volledige zorg niet meer dragen, Stichting OOPOEH biedt voor hen uitkomst:

 • Als OOPOEH kunt u genieten van een hond wanneer het u uitkomt.
 • U bepaalt zelf welke hond u gezelschap wilt houden en hoe vaak.
 • Het is gratis: de inschrijving bij Stichting OOPOEH kost niets en ook voor de zorg van de hond zult u nooit financieel bij hoeven dragen.
 • Het passen op een hond is een leuke en nuttige invulling van de dag.
 • U wordt uitgenodigd voor veel (gratis) leuke uitjes die Stichting OOPOEH organiseert.
 • U doet leuke nieuwe contacten op.
 • Het zorgen voor een hond is gezond: het verbetert de conditie, de stemming en het helpt tegen een hoge bloeddruk.

LEUKER LEVEN VOOR HUISDIEREN

OOPOEH’s helpen hondenbezitters door voor hun dier te zorgen als zij dat niet kunnen, maar zij helpen ook de honden. Als het baasje van huis is, voelen veel honden zich eenzaam. Overdag moeten zij vaak lang wachten tot hun baasje weer thuiskomt. Wat is er dan beter dan een leuke, goede oppas? Een OOPOEH!

 • Uw hond krijgt alle (exclusieve) aandacht die hij nodig heeft.
 • Dag en/of nachtopvang voor uw hond. Bijvoorbeeld als u werkt of op vakantie gaat.
 • Een vaste vertrouwde OOPOEH waarbij uw hond zich op zijn gemak voelt.
 • Goede en betaalbare opvang voor uw hond.
 • U laat een senior meegenieten van uw hond.

Aanmelden

Liselotte Scheriau - liselotte@oopoeh.nl
Buurthuizen

Stichting Gezana

Stichting Gezana is opgericht in 2017 met als doel een ‘thuis’ te bieden aan nieuwe doelgroepen die sinds midden jaren ’10 in Rotterdam en omgeving zijn komen wonen. Gezana betekent ook ‘Ons Thuis’ in het Tigrinya. De eerste doelgroep waarop Gezana zich richt zijn Eritrese statushouders en nieuwkomers. Maar inmiddels weten steeds meer groepen Gezana te vinden: wijkbewoners, Somalische, Ethiopische en Soedanese Rotterdammers en anderen. Gezana is voor veel nieuwkomers de eerste aanloopplek en voor anderen een vertrouwde locatie.

Meer over Gezana

In goede tijden ontvangt Gezana zo’n 30 tot 35.000 bezoeken per jaar en realiseert daarmee een aanloopfunctie voor de doelgroep uit Rotterdam en de verre omgeving. Het laagdrempelige karakter van Gezana wordt versterkt door het serveren van niet-alcoholische dranken en van maaltijden uit de Eritrees-Ethiopische keuken. (foto). Zowel jong en oud, man en vrouw, alleenstaanden en gezinnen weten ongeacht hun achtergrond Gezana te bereiken, waarbij het eten dat van nature halal is een sterk verbindende factor vormt.

Verder huisvest Gezana een herenkapper en heeft zij een ondersteunend aanbod voor vrouwen, mannen en jongeren variërend van een formulierenbrigade, vrouwengroep, taallessen, cursussen, biljart etc.

Gezana is een stichting met een onafhankelijk bestuur, zelf-financierend en presenteert zich als een politiek en cultureel neutrale organisatie. Gezana werkt samen met het netwerk BinnenLopen (formulierenbrigades) en het netwerk Aanschuifmaaltijden (sociale keukens), beide in Delfshaven, Rotterdam.

Waar

Gerrit van de Lindestraat 37
Rotterdam

Aanmelden

kelati Berhane - info@stichtinggezana.nl
Buurthuizen

buurthuiskamer HP69

In de buurthuiskamer in de Korfmakersbuurt in BoTu zijn duurzaamheid en energie de leidende thema’s. Deze ontwikkeling komt voort uit een aantal bij elkaar komende lijnen: Behoefte aan een inloop- en informatieplek voor bewoners over duurzaamheid en energie(transitie), potentie van een ontmoetingsplek en uitvalsbasis voor energie- en duurzaamheidsinitiatieven, de aanleg van het warmtenet en rioleringsvervanging in de Korfmakersbuurt en het convenant Buurthuiskamers BoTu dat tot 2028 in iedere buurt van BoTu een buurthuiskamer mogelijk wil maken. 

Plek waar bewoners informatie kunnen krijgen over duurzaamheid en energietransitie

● Verzamel locatie, uitvalsbasis en broedplaats voor energie-initiatieven

● Inloop- en verzamelplek voor aanpak Aardgasvrij Korfmakersbuurt; voorlichting voor

bewoners

● Plek voor samenwerking van institutionele partijen, bedrijven, onderzoek, lokale

initiatieven en bewoners

● Een voorbeeldplek: Wat is duurzaam leven? Bewust omgaan met mens en materiaal

● Realiseren van een BoTu buurthuiskamer in een buurt waar nog weinig ontmoetingsplek is.

 

Waar

Haringpakkersstraat 69
rotterdam

Aanmelden

willem beekhuizen - info@wijkkrantdelfshaven.nl - 0627050921
Sport

Jeugdfonds Sport & Cultuur

Meedoen met sport of cultuur, maar is er thuis te weinig geld? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Rotterdam helpt.

Wij vergoeden het lidmaatschap voor kinderen en jongeren van 0 tot en met 17 jaar in Rotterdam, Hoogvliet, Hoek van Holland, Pernis en Rozenburg. Een aanvraag kan worden gedaan door een contactpersoon van het fonds. Bijvoorbeeld een leerkracht, maatschappelijk werker of buurtcoach. Wij betalen de vergoeding rechtstreeks aan de sportclub of cultuurinstelling.

Educatie

Xzieje

Bij Xzieje neem ik kinderen mee in een wereld van creativiteit, speelsheid, meditatie, fantasie en dans. 

Deze facetten komen samen in de lessen, waarbij ik kinderen aan de hand meeneem op hun eigen reis. 

Tijdens deze reis haal ik ze even weg van de drukte daarbuiten. Naast de ontspanning die de lessen teweeg brengen bij kinderen, neem ik ze graag mee naar een wereld waarbinnen kinderen zichzelf mogen zijn en ontdekken; in stilte, met hun eigen fantasie en gedachten.

Een wereld waarin ze zichzelf herkennen, waar plaats en aandacht is voor hun eigen ik. Door de opbouw van mijn lessen wil ik kinderen de ruimte geven om hun kwaliteiten te ontdekken en deze te ontplooien.  

De Oorsprong van Xzieje: 

Xzieje is de uitkomst van een belangrijk proces van mijzelf. Als kind heb ik niet altijd de rust en aandacht gehad die ik nodig had. Ik zag dit als moeder van twee dochters ook bij hen gebeuren. Kinderen groeien vaak op in een hectische en drukke, wereld 

Kinderen tussen hebben veelal 'moetjes' . 

Er wordt veel van hen gevraagd vanuit school, ouders, vriendjes/vriendinnen, sport etc. Daarbij is er ook social media die kinderen afleiden van hun eigen creatieve ontwikkeling. Sommige kinderen kunnen hier stress aan ondervinden en overprikkeld raken. 

Met mijn lessen wil ik kinderen centraal zetten; hen zien met hun kwaliteiten en plaats maken voor eigen verbeelding en fantasie. 

De doelstelling van Xzieje: 

Mijn doel is om kinderen te leren zich bewust te zijn van hun geest en lichaam door inzet van o.a meditatie en spel. Door samen de creativiteit en verbeelding van kinderen te ontplooien en ruimte te scheppen voor hun persoonlijke bewustwording, komen ze dichterbij zichzelf. 

Dit maakt kinderen krachtiger en laat het zelfvertrouwen groeien. Ik hoop ze iets mee te geven, waardoor ze thuis ook hun rustpunt kunnen vinden en naar zichzelf leren luisteren. 

Ik vind het belangrijk dat een kind zo lang mogelijk kind kan zijn. Dat kunnen ze alleen als zij een rustpunt hebben, waar ze zich veilig voelen om hun fantasie en creativiteit te kunnen ontplooien. Dit is exact wat ik de kinderen met eenvoudige oefeningen bij wil brengen. 

Aanmelden

maria Dos santos - xziejou@gmail.com
Activiteitencentrum

OASE

OASE is een verbonden, inspirerende multifunctionele ontmoetingsplaats voor Rotterdammers en door Rotterdammers, waar we werken aan verschillende maatschappelijke opgaven om samen te gaan voor een mooier Rotterdam. Bij ons kan je een ruimte huren, activiteiten volgen of een drankje drinken.

Waar

Schiehaven 15a
Rotterdam

Aanmelden

Indra Diallo - indra@oaserotterdam.nl - +31650038899
Advies

Futuro Kansen voor jongeren

Futuro is er voor de jongeren die de toekomst hebben, maar daarvoor eerst het heden moeten overwinnen. Ieder mens verdient de kans om (vol)waardig deel te nemen aan onze samenleving, zeker elk jong mens.

De jeugd heeft de toekomst. Dat roepen is één ding, maar de sleutel ligt in jongeren daadwerkelijk de kansen te bieden om dat toekomstperspectief op te bouwen. Futuro richt zich op jongeren die tegen problemen aanlopen, jongeren die door wat voor omstandigheden dan ook minder kansen gekregen hebben. Wij bieden advies en uitvoeringswerk aan gemeenten, ministeries, particuliere instellingen, bedrijven, scholen en andere partijen die zich inzetten om een kansrijke omgeving te creëren voor jongeren.

Wij zijn ervaren in het ontwikkelen, uitvoeren en besturen van methodieken en projecten op de gebieden veiligheid, scholing, arbeid & activering en hulpverlening aan jongeren met meervoudige problematiek. Onze medewerkers met multidisciplinaire achtergrond zijn stuk voor stuk nuchtere professionals met een groot analytisch vermogen en de voeten in de klei. Wij begrijpen wat u wilt en weten hoe het moet. Samen met u vinden wij een passende oplossing.

Aanmelden

Theo Wildschut - t.wildschut@bagroep.nl
Activiteitencentrum

Stichting SMI

Sociale culturele activiteiten/advieswerk en verbinding

Waar

Rosener Manzstraat 80
Rotterdam

Aanmelden

Mohamed Youssoufi - mohamedelyoussoufi@yahoo.com - nvt
Ontmoeten

Vereniging de Pupillen / leespaleis

ONZE MISSIE

Het is onze missie om kinderen vaardigheden aan te leren die ze nodig zullen hebben om zich te ontwikkelen in de maatschappij. Dit willen wij bereiken door deze kinderen op een speelse maar ook educatieve wijze te begeleiden op een veilige en warme plek.

ONS TEAM

Wij beschikken over een team van gemotiveerde vrijwilligers die aandacht, ondersteuning en tijd bieden aan de kinderen. Alle begeleiders hebben een sociale achtergrond en hebben van hun passie hun werk gemaakt.

JONGVOLWASSENEN

Ook jongvolwassenen zijn bij ons welkom. Voor deze groep is er een varieert programma die geheel draait op de behoefte van de buurt.

Aanmelden

alida lemberg - info@depupillen.nl
Advies

VraagApp, antwoord op dagelijkse vragen

VraagApp is een eenvoudige gratis app voor op je smartphone.

In deze app kan je je alledaagse vragen intypen of inspreken.

Denk aan het huishouden, openbaar vervoer, koken, computers & telefoon, ingewikkelde brieven of regels & wetten.

De vraag komt binnen bij vijf vrijwilligers tegelijk.

De eerste vrijwilliger die tijd, zin en verstand van het onderwerp heeft, beantwoordt de vraag.

Je kunt VraagApp downloaden in de App Store en in Google Play (vul in groepscode: 010).

Dat is helemaal gratis dankzij onze Rotterdamse sponsor: FAW Rotterdam.

Meer info op: www.vraagapp.nl/rotterdam-010

Aanmelden

Heleen Dierdorp - info@vraagapp.nl
Sport

Circus Studio Rotterdam

De Circus Studio Rotterdam organiseert lessen luchtacrobatiek voor iedereen! Beginnend, gevorderd of professional? Voor iedereen hebben wij een leuke les! Wil jij een toffe work-out doen? De lessen aerial hoop en aerial silk zijn zeker iets voor jou, je mag altijd een gratis proefles doen!

Aanmelden

Lindy Schutte - lindy@taltalles.nl
Creatief

atelier de Kleine Vis

Kansen voor de verbeelding

Het atelier de Kleine Vis streeft ernaar de individuele creatieve en kunstzinnige capaciteiten van kinderen te versterken, ruimte geven en te motiveren tot een verdere ontwikkeling. We streven ernaar de affectieve, expressieve en sociale competenties van kinderen te versterken doormiddel van het maken van kunstzinnige producten. En kinderen motiveren om kunst en cultuur in hun agenda op te nemen, met de vele kansen die de stad te bieden heeft.   

Waar

Bruijnstraat 1a
Rotterdam

Aanmelden

Juan Heinsohn - info@atelierkleinevis.nl - 06-43443983
Cultuur

Cultuurregisseur Delfshaven

Cultuur Concreet gelooft in de kracht van kunst en cultuur in de wijk. Met cultuurregisseurs in alle veertien gebieden van Rotterdam helpen we bewoners en makers hun plannen daar te realiseren. Daarnaast adviseren we - gevraagd en ongevraagd - instellingen en beleidsmakers over ‘hyperlokale’ cultuur. Zo draagt Cultuur Concreet bij aan een stevige stad.

Aanmelden

Menno Rosier - delfshaven@cultuurconcreet.nl - 0643
Thuiszorg

ZGM ZORGGROEP MAASLAND

De begeleiding van Zorggroep Maasland is een op maat afgestemde, resultaatgerichte begeleiding in de eigen omgeving. De begeleiding bestaat uit het versterken van individuele vaardigheden en het benutten van steun uit de omgeving. Zelfredzaamheid is van groot belang voor het persoonlijke functioneren van de cliënt, het welzijn en het maatschappelijk functioneren. Zorggroep Maasland biedt begeleiding voor mensen met een beperking, een ziekte of met andere problemen. Dit kan uiteenlopen van psychische klachten tot lichamelijke en/of verstandelijke beperkingen.

Zorggroep Maasland biedt hulp aan volwassenen die:

 • Dagbesteding nodig hebben.
 • Baat hebben bij professionele/deskundige hulpverlening.
 • behoefte hebben aan individuele begeleiding.
 • Hun financiële situatie niet onder controle kunnen krijgen of houden.
 • Onvoldoende vaardigheden hebben om een sociaal netwerk op te kunnen bouwen.
 • Moeite hebben met zelfstandig wonen en alles wat daarbij komt kijken.
 • Hulp nodig hebben bij het leren omgaan met een psychische of verstandelijke beperking. Voorbeelden zijn angststoornis, depressie, schizofrenie of autisme.

Zorggroep Maasland richt zich op hulpbehoevende burgers met als doel de zelfredzaamheid bevorderen. De deskundigheid van de professionals maakt Zorggroep Maasland uniek. Ongeacht de etnische achtergrond, culturele aspecten en geloofsovertuigingen leveren wij zorg naar de harten enstaan klaar voor alle zorgvragers. Zorggroep Maasland is gemotiveerd om de kwetsbare doelgroep op weg te helpen. Zorgverleners van Zorggroep Maasland beschikken over een breed scala aan hulpverlening. De kracht van Zorggroep Maasland is te danken aan de diversiteit van hulpverleners met verschillende culturele achtergronden. Diversiteit en expertise motiveert Zorggroep Maasland.

Onze begeleiding is erop gericht, om ouderen die beperkt zijn, vreedzaam te ondersteunen. Samen met u zoeken wij een passende oplossing die volledig aansluit bij uw wensen. Zorggroep Maasland biedt begeleiding aan ouderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking(en) en aan ouderen met psychische klachten.

Waar

Rösener Manzstraat 165TR
Rotterdam

Aanmelden

Selim Sahin - service@zorggroepmaasland.nl - 010 760 5060
Bedrijven

SOCOCO Coffee

Wij zijn een sociaal koffiebedrijf, gevestigd in De Kroon. Onze koffie komt rechtsreeks uit Guatemala, waar we een directe relatie hebben met de koffieboer. Ook betalen we een eerlijke prijs voor de koffie. 

In Nederland hebben we een Barista leerwerktraject, voor mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Hopelijk binnenkort beschikbaar in Schiemond! 

Buurthuizen

St. Jeugdactiviteiten Oud-Mathenesse

De Stichting Jeugdactiviteiten Oud-Mathenesse is opgericht vanuit de behoefte aan een vaste plek waar jongens en meisjes tussen de 5 en 19 jaar in Oud-Mathenesse kunnen binnenlopen en/of kunnen deelnemen aan activiteiten. Het aanbod dat er was in de buurt, was te weinig of sloot niet aan bij de behoeften van de kinderen. Het buurthuis, dat zich voornamelijk richt op 55+ ouderen in de wijk, biedt kinderen mogelijkheden, maar alleen voor kortdurende en georganiseerde activiteiten in een die ook voor heel andere activiteiten gebruikt wordt. Hierdoor kan niet echt een thuisgevoel of huiskamergevoel ontstaan, en er is geen inloopmogelijkheid.

Aanmelden

benjamin Sabotinov - Bensabo17@gmail.com
Theater

Theatergroep Onderwater Producties

De Rotterdamse theatergroep Onderwater Producties maakt documentair en toegankelijk theater over actuele, maatschappelijke thema’s en persoonlijke ervaringen. De voorstellingen worden gespeeld op bijzondere locaties en festivals.

Van 29 september t/m 31 oktober 2021 speelt Onderwater Producties de locatievoorstelling Club Uppercut in een van de ruige loodsen aan de Schiehaven in Rotterdam. Een absurdistische, humorvolle én confronterende voorstelling over geweld. Club Uppercut is de eerste van een serie voorstellingen die Onderwater Producties de komende jaren maakt over Rotterdam en wat er werkelijk in de stad gaande is: The Real City. 

Club Uppercut is hun elfde voorstelling. In de afgelopen tien jaar maakten ze: Till Death do Us Part 2050 (Glazen Huis op Lijnbaanflat), GAST! (Hotel Bellevue Dordrecht), Lonely City (Zomerhofstraat), Bon Voyage! (o.a. festival de Parade, Kantine Walhalla, winnaar publieksprijs Fries StraatFestival), Coolsingel 65 (Holbeinhuis), Kassa! (Lijnbaan), How Much is Enough? (festivals en DakAkker Schieblock), Het Geheugen van Rotterdam (Arminius), FutureShock (o.a. festival de Parade, Spoffin, Duizel) en Insomnia (winnaar Juryprijs EnschedeFringe, nominatie Theateraffiche Prijs).

Kaarten en meer info: www.onderwaterproducties.nl

Waar

Schiehaven 15
Rotterdam
Educatie

stichting PAUW / Het Taalbedrijf

In het project Het Taalbedrijf willen we tot een integrale aanpak komen van de volgende problemen in Rotterdam:

1. Voor talentvolle vrouwen met een bijstandsuitkering, die een andere culturele achtergrond hebben dan de Nederlandse is het moeilijk om een baan te vinden; één van de oorzaken is het onvoldoende beheersen van de Nederlandse taal

2.Taallessen, waarbij er sprake is van kennisoverdracht, waarbij er zelfstandig geoefend moet worden met grammatica en woordkennis lost dit probleem over het algemeen niet structureel op

3. Deze vrouwen kampen dikwijls met trauma’s en psychische problemen, eenzaamheid, verdriet en een gebrek aan basisvoorzieningen zoals comfortabele huisvesting en sociale steun. Dit gegeven belemmert het leren van de Nederlandse taal en de integratie in Nederland.

4. In maatschappelijke organisaties, zoals hulpverleningsinstellingen, ziekenhuizen, bedrijven en scholen is het voor de medewerkers dikwijls niet mogelijk om adequaat te communiceren met anderstalige cliënten. Dit belemmert het uitvoeren van voornoemde diensten..

Waar

Rösener Manzstraat 80
Rotterdam
Gezondheid

Fair Zorg BV

Fair zorg richt zich als zorgorganisatie op de multiculturele samenleving en houdt rekening met de normen, taal en belevingswereld van de cliënten. De samenleving van nu is erg divers en wij als Fair zorg leveren zorg die gericht is op de leef- en belevingswereld van de cliënten. Wij bieden verschillende diensten aan zoals; persoonlijke verzorging, verpleging en ambulante begeleiding. Kijk voor een volledig overzicht van onze diensten op onze website. Fair zorg onderscheidt zich door persoonlijk aandacht te schenken aan de wensen van de zorgvrager. Ook vinden wij het belangrijk dat er een goede match is tussen zorgverlener en zorgvrager. Door hier extra aandacht aan te schenken vergroten wij de klanttevredenheid en het welbevinden van onze cliënten. Fair Zorg is een zorgorganisatie waar iedereen zicht thuis voelt.

Aanmelden

Fair Zorg - info@fair-zorg.nl - 0103100865
Peutercentra

De Rotterdamse Peuterschool

Ieder kind verdient een goede start

Een fijne, veilige plek waar ieder kind zichzelf mag zijn is belangrijk voor een goede start. De Rotterdamse Peuterschool wil elke peuter een optimale start bieden door hem te stimuleren om te spelen, te ontdekken en zich te ontwikkelen. Op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo. Als individu en als lid van de groep.

De Rotterdamse Peuterschool ondersteunt de ouders van peuters bij de opvoeding. De medewerkers bouwen een vertrouwensrelatie met hen op, waardoor zij zich vrij voelen om met vragen en twijfels bij ons te komen. Ook dit heeft als doel ieder kind een goede start te geven.

‘Spelen is leren’

“Spelen is dingen doen waar je zin in hebt, zolang je zelf wilt, zonder iets speciaals te willen bereiken en zonder dat iemand zegt dat het moet. Daarmee is spelen ontdekken, ontwikkelen en leren.” Dat is de speelvisie van De Rotterdamse Peuterschool die de pedagogisch medewerkers dagelijks in praktijk brengen.

Aanmelden

Receptie Peuter & Co - info@peuterenco.nl - (010) 42 55 392
Activiteitencentrum

GeeGee-Gaming

Bij GeeGee Gaming richten we ons op alle disciplines die raakvlakken hebben met gaming. In de reis naar het benutten van je volledige potentieel helpen we je bij het vinden van je talenten en vervolgens het ontwikkelen ervan.

Onze Disciplines:

 • Gaming & Bewegen
 • Social Gaming events
 • Content creatie lab (bezoek adres: Willem buytewechstraat 147-149)
 • Gameclub Delfshaven
 • Gaming Cases

Waar

Willem Buytewechstraat 147
Rotterdam

Aanmelden

Farlyson Dortalina - info@thechallengeroom.eu
Ontmoeten

de woonkamer van meneer de burgemeester

De Woonkamer van de Burgemeester is niet alleen een plek met faciliteiten maar ook een vereniging met leden en een achterban. Dat is fijn want als je iets organiseert dan wil je ook deelnemers.

Wat is er te doen?

Gastvrouwen de Aisha’s

Koffie, thee en gezelligheid bij de gastvrouwen. Voor en door alle vrouwen in de buurt.

Studiegroep Buurtgeschiedenis

(André van der Velden: a.vandervelden@uu.nl )

Stoelyoga

Verder is er om de week de buurtcirkel.

Onlangs is er een vergadering geweest en werd duidelijk dat er binnenkort (soms na de zomer) er een koffieochtend komt. Er zullen weer spellenavonden worden georganiseerd en er komen kinderactiviteiten. Wij zijn benieuwd waar je aan mee zou willen doen of wat je zou willen organiseren.

Aanmelden

Frans Vermeer - info@dewoonkamervandeburgemeester.nl
Activiteitencentrum

Tref en leer centrum Wi Masanga

Wi Masanga informeert u over cultuur, wetenschap, samenleving, economie en politiek,vanuit een Surinaams perspectief.

Kennis- en Cultuurcentrum Wi Masanga biedt u via haar Facebook pagina ook nieuws aan, vanuit een Surinaams perspectief. Dat wil zeggen dat we solidair zijn met derde wereld landen die strijden voor de opbouw van een samenleving waarin de belangen van de eigen bevolking prevaleren boven de belangen van multinationals of andere landen.

Daarbij plaatsen we Suriname in het geopolitiek krachtenveld, omdat daar de wereldwijde agenda's worden geïnitieerd en waar de grote lijnen van het internationale politieke steekspel zichtbaar worden.

Suriname maakt vanuit dat perspectief deel uit van het Caraïbisch Gebied, Zuid- en Midden Amerika en Latijns Amerika.

Voor Suriname worden de zuid-zuid relaties steeds belangrijker, omdat er onder gunstiger condities zaken gedaan worden dan in noord-zuid verband. Minder weergeven

Waar

Rauwenhoffstraat 39
Rotterdam

Aanmelden

Dolores Hart - doloreshart@hotmail.com
Coaching

Stichting Urban Skillsz

Stichting Urban Skillsz is een non-profit-organisatie die zich richt op jongeren tussen de 10 en 27 jaar oud die in een kwetsbare positie verkeren. Het merendeel van deze jongeren behoort tot een groep die gekenmerkt wordt als een diverse groep met obstakels die breed en domeinoverstijgend zijn. Deze jongeren hebben te maken met problematiek zoals onvoldoende sociale vaardigheden, het ontbreken van een juiste studie- en werkhouding, ernstige gedrags-, sociaal-emotionele en psychische problemen. Veelal in combinatie met maatschappelijke problemen zoals gebroken gezinnen, armoede, schulden, huisvesting, gezondheid, verslaving en criminaliteit. Urban Skillsz werkt samen met ouders en partners om jongeren te inspireren én uit te dagen om het beste uit zichzelf te halen. Met als doel dat zij volwaardig deel kunnen nemen aan de maatschappij. Dit gebeurt vanuit de overtuiging dat iedereen – ongeacht afkomst, leeftijd, geslacht of geaardheid – talenten en ambities heeft.  

Het uitgangspunt van Urban Skillsz is dat alle jongeren talenten en kwaliteiten hebben. Het versterken van talenten is voor Urban Skillsz een cruciaal onderdeel in de begeleiding van jongeren. Belangrijk is dat jongeren gedurende het traject, door middel van muzisch en agogische activiteiten, werken aan hun talenten en in het proces succeservaringen opdoen. Deze benadering zorgt ervoor dat jongeren kunnen werken aan hun zelfvertrouwen en geloof in hun eigen kunnen. De begeleiding is gericht op de mogelijkheden van jongeren in plaats van belemmeringen, waarbij de begeleider een positieve insteek heeft en achterhaalt wat de motivatie of interesses van jongeren zijn. Er is naast zorg ook aandacht voor talentontwikkeling zodat jongeren vaardigheden ontwikkelen en talenten ontdekken.  

Nieuwsgierig naar meer over Urban Skillsz? Ga naar de website!

Waar

Rochussenstraat 355
Rotterdam

Aanmelden

Sherandel Rosa - info@urbanskillsz.com
Vrijwilligerswerk

Vrijwilligersplatform Zorgzaam010

Zorgzaam010, het grootste vrijwilligerswerkplatform van Rotterdam. Wil jij ook het verschil maken op een manier die bij jou past? Of kun je wel een extra handje gebruiken? Je bent op de goede plek! Op Zorgzaam010 vind je een overzicht van alle vraag en aanbod op het gebied van vrijwilligerswerk en vrijwillige inzet. Vraag, vind en help elkaar. 

Klik op de link hieronder om naar het platform te gaan en het actuele vraag en aanbod van vrijwilligerswerk in Rotterdam Delfshaven te zien!

Real Estate bedrijven

Interveste

Antikraak en leegstandbeheer. Dat zijn de termen waar wij zelf mee werken. Interveste helpt vastgoedeigenaren, woningcorporaties, zorginstellingen of vastgoedbeheerders (en vele andere partijen) hun panden of woningen te beschermen. Dat realiseren we door onze andere doelgroep, bestaande uit woningzoekenden en ondernemers, in deze panden te laten wonen of werken.

Aanmelden

Jim Stiller - werving@interveste.nl
Educatie

SURVIVALLAB

Het eerste Rotterdamse Survivallab is een Open lab dat de overlevingsvaardigheden van jonge Rotterdammers onderzoekt, ontwikkelt, doorgeeft en behoudt voor toekomstige generaties. Het Survivallab is een open leer & werkplek voor en door betrokken kids, jongeren en ouderen.

Vanuit het Survivallab focussen wij op het versterken van mentale, sociale en emotionele vaardigheden.

kijk in de etalage welke programma’s wij organiseren.

WIE ZIJN WIJ

Wij zijn FYNDER. Een betrokken sociale onderneming uit Rotterdam, professionals, trainers, ervaringsdeskundigen en mentale versterkers. Samen leren wij (kwetsbare) wereldburgers om beter te reageren op crisis en tegenslag. Zowel mentaal, fysiek, als materieel. Hierdoor ontstaat een krachtige individu, die zich in het moment kan aanpassen en met succes weet te groeien. Vanuit de eigen levenservaring weten wij dat jezelf aanpassen en goed voor jezelf zorgen niet vanzelfsprekend is.

Ook geloven wij met onze expertise en ervaring (vallen en opstaan, oorlog en vrede, welvaart en crisis) dat wij samen het verschil kunnen maken. Praktischer, eenvoudiger en veerkrachtiger. FYNDER levert een bijdrage aan onze buurt, wijk, stad en wereld waarin we samen over leven. 

Afgelopen jaren mochten wij een groot verschil maken in de levens van jongeren in regio Rijnmond beginnende in Schiemond, stadsdeel Delfshaven, onze thuisbasis. Juist nu gaan wij door met het aanreiken van mentale, sociale en emotionele vaardigheden zodat onze jongeren veerkrachtig(er) kunnen blijven reageren op crisis en verandering. Juist nu in tijden van Corona, onzekerheid en grote veranderingen!

Waar

Schiemond 20
Rotterdam

Aanmelden

johan Hoogendijk - johan@fynder.nl
Kinderopvang

BSO Kleurenpret

BSO Kleurenpret is de BSO waar educatie en plezier centraal staan.

Ons team bestaat uit enthousiaste medewerkers die er alles aan doen, binnen hun mogelijkheid, om uw kind zich thuis te laten voelen in de BSO. In onze werkwijze staat het kind en de ontwikkeling centraal.  

Ons doel is om opvang aan te bieden waar kinderen graag met plezier naar toe gaan. Dit betekent dat wij ons verplaatsen in de wensen, behoeften en uitdagingen waar kinderen van 4 tot 13 jaar mee te maken hebben. Wij proberen kinderen te stimuleren om nieuwe gebieden te verkennen en activiteiten uit te proberen. De kinderen kunnen zelf kiezen aan welke activiteiten ze deel willen nemen of dat zij zich juist even rustig willen terugtrekken.

BSO Kleurenpret biedt opvang aan met structuur en ritme waarin momenten van spanning en rust elkaar afwisselen.

Kinderen ontwikkelen zich het best in een omgeving waarin warmte, liefde, aandacht en veiligheid aanwezig zijn. BSO Kleurenpret ziet zich als medeopvoeder naast de hoofdopvoeder, de ouders. Vanuit deze gedachten begeleiden wij de kinderen in hun groei en stimuleren onze pedagogische medewerkers de kinderen in hun ontwikkeling. Maar ook bieden wij een klimaat waar kinderen zich bewust worden van maatschappelijke gangbare normen en waarden, waarbij de eigenheid van ieders (culturele) achtergrond gerespecteerd wordt, zolang dit niet in strijd is met de uitgangspunten van het pedagogisch beleid.  

Waar

Mathenesserdijk 421
Rotterdam

Aanmelden

Lucy de Pina Monteiro - info@bsokleurenpret.nl
Inloop

stichting je goed recht

Wij zijn Stichting Je Goed Recht en we helpen je bij je vragen over jouw rechten.

Waar

Rösener Manzstraat 57
Rotterdam

Aanmelden

Kim Hoesenie - botu@stichtingjegoedrecht.nl
Zorginstellingen

Humanitas, locatie de Leeuwenhoek

Een multicultureel verpleeghuis

Waar

West-Kruiskade 54
Rotterdam

Aanmelden

Annemieke Ouwerkerk - aouwerkerk@stichtinghumanitas.nl - 06-33665470
Activiteitencentrum

Stichting Aelbrecht

Stichting Aelbrecht staat voor diversiteit, laagdrempeligheid, integriteit en betrokkenheid. Wij zijn er voor mensen van diverse achtergronden en zien een grote kans in een multiculturele maatschappij. Onze kracht zit in de inzetbaarheid van hulpverleners die de taal en cultuur kennen van onze cliënten. Hierdoor maken we sneller verbinding en boeken we sneller het gewenste resultaat.

Waar

Aelbrechtskade 122
Rotterdam

Aanmelden

Sarah Haddouty - info@stichtingaelbrecht.nl - 010 742 0404
Inloop

Stichting Rechtshulp Rotterdam

Stichting Rechtshulp Rotterdam geeft gratis juridisch advies op alle gebieden.

Aanmelden

Stichting Rechtshulp - info@stichtingrechtshulp.nl - 621860619
Entertainment

Poppentheater de Fighter

De Fighter, de historische zeesleper die is afgemeerd aan de Delfshavense Schiehaven, wordt onderhouden door arbeidsbeperkten en asielzoekers. Sinds 2007 worden er op de Fighter culturele evenementen georganiseerd, waaronder de jaarlijkse opera. Ook is het schip thuisbasis van het Rotterdams Jongenskoor.

Nieuw is het Poppentheater op de Fighter. ’s Zomers buiten en ’s winters binnen. Voorstellingen op spannende locaties van de boot, zoals de stuurhut, de messroom en het trossenruim.

 Het poppentheater is in te huren voor voorstellingen op uw locatie en bij evenementen, maar ook met het tafeltheater voor kleine ruimten zowel binnen als buiten. Voorstellingen bestaan uit poppen-, marionetten- en schimmentheater. Marco Kalkman is de vaste bespeler van het theater.

Waar

Schiehaven 14
Rotterdam

Aanmelden

Marco Kalkman - poppentheater@defighter.nl - 644190068
Ontwikkeling

Team Toekomst

Team Toekomst is een initiatief van een aantal zeer ervaren activiteitenaanbieders en moeders in Delfshaven. Wij zien dat er nog te veel kinderen tussen wal en schip vallen. Ondanks het aanbod aan onderwijs, zorg en activiteiten lukt het hun -samen met de scholen en hun ouders- niet om alle kansen te benutten. Team Toekomst ondersteunt deze kinderen langdurig en helpt ze zo om hun talenten te ontwikkelen. 

Waar

Rösener Manzstraat 45
Rotterdam

Aanmelden

Mirjam van Rijn - mirjam@teamtoekomst.nl - 06 27 17 98 84
Activiteitencentrum

Yess!

Yess! is een nieuw, veelzijdig initiatief in Bospolder-Tussendijken. We zijn een weggeefwinkel en plek voor ontmoeting en ontwikkeling van wijkbewoners.

Waar

Rosenveldtstraat 54
Rotterdam

Aanmelden

Nico van splunter - yess.botu@gmail.com - 06 24121408
Energietransitie

WijkEnergieWerkt

We zorgen voor duurzame energie voor iedereen in de wijk. We leiden buurtbewoners op, zodat zij bij het installatiebedrijf WijkEnergieWerkt aan het werk kunnen. Deze medewerkers helpen hun buren aan duurzame energie bij hen thuis. We brengen bij elk huis in de wijk isolatiefolie aan achter de verwarming, om de warmte beter binnen te houden, bijvoorbeeld. Of we vervangen verlichting voor zuinige LED-lampen. Bij de buren die dat willen, installeren we zonnepanelen en helpen we met de isolatie.

Iedereen uit de wijk mag meedoen, er is genoeg te doen! Wij bieden jou en je buren een duurzame toekomst.

Aanmelden

Josee van Linschoten - josee@wijkenergiewerkt.nl - 06 4137 6787
Energietransitie

Huis van de toekomst BoTu

Hoe ziet uw woning er uit als we in de toekomst zelf energie opwekken?De energietransitie is op dit moment een verhit debat. Hoe ziet uw woning er uit als we in de toekomst zelf energie opwekken? Stap eens binnen bij het Huis van de toekomst.

Waar

Jan Kobellstraat 56
Rotterdam

Aanmelden

Moni siegfried - moni.siegfried@gmail.com
Welzijn

Mantelfoon

Mantelfoon is een telefonische dienst die 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bereikbaar is voor alle mantelzorgers in Rotterdam via 0800 – 777 3333 (gratis). Rotterdam telt maar liefst 85.000 mantelzorgers: een getal waar we trots op zijn. Om deze toppers een plek te bieden waar zij terecht kunnen voor een luisterend oor, advies en ondersteuning op maat, lanceren wmo radar, DeZorgCentrale, Incluzio en Gemeente Rotterdam Mantelfoon.

Mooie samenwerking

Mantelzorgers werken vanuit hun hart. Omdat zij vanuit liefde de mouwen uit de handen steken voor anderen, zijn zelfzorg en sociale contacten vaak hetgeen wat mantelzorgers als eerste – dan wel onbewust – opgeven. De mantelfoon zorgt dat deze Rotterdammers er niet alleen voor staan. De telefonisten van DeZorgCentrale kunnen bellers goed te woord staan dankzij hun zorgachtergrond. Ze bieden een luisterend oor, beantwoorden vragen en maken een deskundige inschatting of er naast een telefoongesprek meer nodig is om de beller te helpen. In dit geval wordt de mantelzorger gekoppeld aan een ervaren mantelzorgcoach van wmo radar. De mantelzorgcoach begeleidt de mantelzorger stap voor stap bij de mantelzorgtaken.

Handvatten en waardering

De Mantelfoon bouwt aan een stedelijk netwerk van organisaties dat ondersteuning biedt aan mantelzorgers. Het wordt een knooppunt voor de verzameling van kennis en ervaring rondom dit onderwerp. Het steunpunt wil daarbij het bewustzijn rond mantelzorg vergoten, behoeftes in kaart brengen en erkenning en waardering voor mantelzorgers tonen en vergroten. De samenwerking tussen de welzijnsorganisaties richt zich zowel op het hier en nu, als de toekomst. En uit zich immers in kennis, kunde, ervaring én empathie. Dé ingrediënten die mantelzorgers, al zijn ze zich dit vaak niet bewust, het hardst nodig hebben.

Waar

Kipstraat 37
Rotterdam

Aanmelden

Merel Mantelfoon - info@mantelfoon.nl
Gezondheidscentra

Avant sanare - Delfshaven

De Wijkpsycholoog, het Mentaal Gezondheids Plein, cursussen en andere laagdrempelige initiatieven op het gebied van psychische preventie. Vanuit Studio Delfshaven zetten we ons in voor kinderen, jongeren en volwassenen die grip op hun leven willen ervaren en de kracht willen vinden om tot een gezonde persoonlijke ontwikkeling te komen. Ons motto: beter voorkomen dan genezen.

Waar

Watergeusstraat 53
Rotterdam

Aanmelden

Ellen Zoetmulder - e.zoetmulder@avantsanare.nl
Basisscholen

OBS De Boog

Welkom op OBS De Boog, een school die je raakt!

De basisschool is een belangrijke periode in het leven van een kind. Iedere ouder wil het best denkbare onderwijs voor zijn of haar kind. Op deze website kunt u lezen wie wij zijn, waar wij voor staan, hoe wij werken en wat u van ons mag verwachten. Op deze manier krijgt u een goed beeld van de school.

Op De Boog willen we graag dat kinderen met groot plezier naar school gaan. Daarom werken wij vanuit de principes van adaptief onderwijs: onderwijs dat aansluit bij het ontwikkelingsniveau, de behoefte en mogelijkheden van ieder kind. De visie erachter is dat kinderen beter leren als de leerstof op de interesses van de leerlingen is afgestemd.

Waar

Kedoestraat 102
Rotterdam

Aanmelden

Hayat Lbarkani - info@obsdeboog.nl
Buurtinitiatief

Zorgvrijstaat

Zorgen voor elkaar is iets van mensen. Zorgvrijstaat werkt aan zorgzame buurten, waar mensen eigenaarschap voelen en zeggenschap hebben over hun eigen zorg en welzijn.

Bij ons kan je werken aan zelfregie, herstel en persoonlijke ontwikkeling. Jouw kwaliteiten inzetten voor een zorgzame wijk, voor een praktische klus, samen wandelen, een goed gesprek, samen leren, etc..

We geloven in ‘samenredzaamheid’ en willen vorm geven aan een nieuwe solidariteit. Samen met bewoners en organisaties bouwen we aan sterke netwerken en nieuwe voorzieningen, waarmee mensen grip krijgen op hun eigen gezondheid en de kwaliteit van hun leven.

Zorgvrijstaat heeft haar wortels in Rotterdam West.

Waar

Hooidrift 169
Rotterdam

Aanmelden

Alexander Hogendoorn - ahogendoorn@me.com
Stichtingen

Delfshaven helpt

Corona zorgt voor veel spanning en ongemak. Delfshaven helpt. Samen willen we zorgen voor kwetsbare buurtgenoten die in de knel komen.

Buurtplekken, bewoners en ondernemers, wijkpartners en overheid in Delfshaven werken samen bij dit project voor buurthulp in Corona tijden.

www.delfshavenhelpt.nl

Hier kunt u om hulp vragen.Hier kunt u uzelf als helper aanmelden.

Als het niet lukt kunt u bellen naar 0107470022

We werken zo veilig mogelijk.

 • Binnen de kaders van RIVM en overheid.
 • Geen of minimaal fysiek contact.
 • Zoveel mogelijk telefonisch en digitaal.
 • Alleen vrijwilligers die fit zijn.

Waar

Rösener Manzstraat 80
Rotterdam

Aanmelden

Willem Beekhuizen - info@beekhuizenbindt.nl
Zingen

Zanggroep After Eight

Zanggroep After Eight is een open-minded vierstemmig koor en heeft ruimte voor nieuwe stemmen, in het bijzonder Tenoren en Bassen.

We hebben één ding gemeen: de lol van het met elkaar zingen. Het repertoire varieert van oude muziek tot moderne songs, van klassiek tot rock, van Engels, Frans en Duits tot Afrikaans. Bladmuziek kunnen lezen is niet vereist. Onze enthousiaste dirigent:

Robert Verheul

Bel of mail om een maand gratis mee te kunnen zingen op onze repetities.

dinsdagavond van 20.00 uur -22.00 uur

Pieter de Hoochweg 110( Humanitas gebouw)

je bent van harte welkom

Waar

Pieter de Hoochweg 110
Rotterdam

Aanmelden

Ineke van Alphen - ineke@ivanalphen.nl
Evenementenlocaties

Initiatiefgroep-Omgeving-WillemBuytewechstraat

Wij (een groep van 5) zijn bewoners van de omgeving Willem Buytewechstraat/ Havenstraat en zijn gestart met initiatieven voor groot en klein in de wijk. Wees Welkom!

We staan open voor uw ideeën.

Na de Burendag, hebben we binnenkort een BuurtBorrel/Nieuwjaarsborrel!

KLEIN EN GROOT is van Harte welkom in 'DE KOLK' op 11 jan. van 15:00 u t.m. 17:00 u.

Meld je even aan (0641067964).

Sheila (WmB210A) en het OrgaTeam!

Waar

Willem Buytewechstraat 210
Rotterdam

Aanmelden

Sheila Blankendal - sehblankendal@hotmail.com
Grafische vormgevers

ENDAYS CREATIVE STUDIO

BETAALBARE RECLAME, DESIGN en BRANDING

ENDAYS is een jong en dynamisch creatief bureau. We steken een figuurlijke middelvinger op naar vooroordelen en in hokjes denken. Daarnaast ontwikkelen we leuke, grappige, mooie concepten. De concepten zijn altijd op maat, tegendraads en eigenwijs.

Dus komt langs voor websites, logo of ander grafisch werk!

We zien klanten als vrienden en met vrienden werken we graag samen. Zodat we eerlijk zijn, raken, schuren, verrassen en lachen.

www.endays.nl

HET KAN MAAR METEEN DUIDELIJK ZIJN..

Waar

Schiemond 22
Rotterdam

Aanmelden

David van der Lende - David-days@hotmail.com
Creatief

DotsDesign

Waarom stippen?

Het is simpel: een stip is rond, maar meerdere stippen maken alles wat je maar kunt verzinnen (fun fact: je hebt een kader nodig om creatief te zijn, een soort grens die je al dan niet overgaat, en dat kader is in dit geval ‘stippen’). Een perfecte cirkel trekt je aandacht, en alles wat daarbij gebeurt houdt je aandacht vast. Wat gebeurt er als je er een grote of juist kleine stip naast zet? Hoe breng je verdieping aan? Allemaal vragen die je tijdens het stippen tegenkomt. En er komen er vast nog meer…

De techniek om te leren stippen is voor groot en klein geschikt. Stippen maken het heel toegankelijk om een eigen ontwerp uit te werken. Dit vind ik een groot pluspunt, en ik verzorg dan ook met veel plezier workshops voor allerlei leeftijden. Echt waar: elke workshop leer ik er weer iets bij. Er is altijd iemand die een zijweg neemt waar ik zelf niet aan gedacht heb.

Waar

Spangesekade 175
Rotterdam

Aanmelden

Julia Kolbeek - julia@dotsdesign.nl
Theater

Maaspodium

Maas is een podium en een gezelschap van professionele makers. Maas maakt theater en dans voor kinderen, jongeren, jong volwassenen, hun familie en vrienden. Het Maaspodium is het huis van Maas theater en dans, dat tot de nok toe gevuld is met theater, dans en nog veel meer: circus, muziek, eten, mime, spoken word, feesten en DJ's. Kortom: een veelzijdige hotspot in Rotterdam vol mogelijkheden en verrassingen.

Waar

Sint-Jobsweg 3
Rotterdam

Aanmelden

Jorien Bax - jorien@maastd.nl
Zoom