Futuro Kansen voor jongeren

non-profit organisatie
Advies

Futuro is er voor de jongeren die de toekomst hebben, maar daarvoor eerst het heden moeten overwinnen. Ieder mens verdient de kans om (vol)waardig deel te nemen aan onze samenleving, zeker elk jong mens.

De jeugd heeft de toekomst. Dat roepen is één ding, maar de sleutel ligt in jongeren daadwerkelijk de kansen te bieden om dat toekomstperspectief op te bouwen. Futuro richt zich op jongeren die tegen problemen aanlopen, jongeren die door wat voor omstandigheden dan ook minder kansen gekregen hebben. Wij bieden advies en uitvoeringswerk aan gemeenten, ministeries, particuliere instellingen, bedrijven, scholen en andere partijen die zich inzetten om een kansrijke omgeving te creëren voor jongeren.

Wij zijn ervaren in het ontwikkelen, uitvoeren en besturen van methodieken en projecten op de gebieden veiligheid, scholing, arbeid & activering en hulpverlening aan jongeren met meervoudige problematiek. Onze medewerkers met multidisciplinaire achtergrond zijn stuk voor stuk nuchtere professionals met een groot analytisch vermogen en de voeten in de klei. Wij begrijpen wat u wilt en weten hoe het moet. Samen met u vinden wij een passende oplossing.

Wie

Jongeren

Contact

Theo Wildschut
Contactpersoon

Neem contact op met Theo:

-4