ZGM ZORGGROEP MAASLAND

onderneming
Thuiszorg
Zorg
Zorginstellingen

De begeleiding van Zorggroep Maasland is een op maat afgestemde, resultaatgerichte begeleiding in de eigen omgeving. De begeleiding bestaat uit het versterken van individuele vaardigheden en het benutten van steun uit de omgeving. Zelfredzaamheid is van groot belang voor het persoonlijke functioneren van de cliënt, het welzijn en het maatschappelijk functioneren. Zorggroep Maasland biedt begeleiding voor mensen met een beperking, een ziekte of met andere problemen. Dit kan uiteenlopen van psychische klachten tot lichamelijke en/of verstandelijke beperkingen.

Zorggroep Maasland biedt hulp aan volwassenen die:

  • Dagbesteding nodig hebben.
  • Baat hebben bij professionele/deskundige hulpverlening.
  • behoefte hebben aan individuele begeleiding.
  • Hun financiële situatie niet onder controle kunnen krijgen of houden.
  • Onvoldoende vaardigheden hebben om een sociaal netwerk op te kunnen bouwen.
  • Moeite hebben met zelfstandig wonen en alles wat daarbij komt kijken.
  • Hulp nodig hebben bij het leren omgaan met een psychische of verstandelijke beperking. Voorbeelden zijn angststoornis, depressie, schizofrenie of autisme.

Zorggroep Maasland richt zich op hulpbehoevende burgers met als doel de zelfredzaamheid bevorderen. De deskundigheid van de professionals maakt Zorggroep Maasland uniek. Ongeacht de etnische achtergrond, culturele aspecten en geloofsovertuigingen leveren wij zorg naar de harten enstaan klaar voor alle zorgvragers. Zorggroep Maasland is gemotiveerd om de kwetsbare doelgroep op weg te helpen. Zorgverleners van Zorggroep Maasland beschikken over een breed scala aan hulpverlening. De kracht van Zorggroep Maasland is te danken aan de diversiteit van hulpverleners met verschillende culturele achtergronden. Diversiteit en expertise motiveert Zorggroep Maasland.

Onze begeleiding is erop gericht, om ouderen die beperkt zijn, vreedzaam te ondersteunen. Samen met u zoeken wij een passende oplossing die volledig aansluit bij uw wensen. Zorggroep Maasland biedt begeleiding aan ouderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking(en) en aan ouderen met psychische klachten.

Wie

Jongeren
Volwassenen
Senioren
Rolstoelvriendelijk

Waar

Rösener Manzstraat 165TR
Rotterdam

Contact

Neem contact op met Selim:

Selim Sahin
Contactpersoon
0