SURVIVALLAB

onderneming
Educatie
Welzijnscoalitie

Het eerste Rotterdamse Survivallab is een Open lab dat de overlevingsvaardigheden van jonge Rotterdammers onderzoekt, ontwikkelt, doorgeeft en behoudt voor toekomstige generaties. Het Survivallab is een open leer & werkplek voor en door betrokken kids, jongeren en ouderen.

Vanuit het Survivallab focussen wij op het versterken van mentale, sociale en emotionele vaardigheden.

kijk in de etalage welke programma’s wij organiseren.

WIE ZIJN WIJ

Wij zijn FYNDER. Een betrokken sociale onderneming uit Rotterdam, professionals, trainers, ervaringsdeskundigen en mentale versterkers. Samen leren wij (kwetsbare) wereldburgers om beter te reageren op crisis en tegenslag. Zowel mentaal, fysiek, als materieel. Hierdoor ontstaat een krachtige individu, die zich in het moment kan aanpassen en met succes weet te groeien. Vanuit de eigen levenservaring weten wij dat jezelf aanpassen en goed voor jezelf zorgen niet vanzelfsprekend is.

Ook geloven wij met onze expertise en ervaring (vallen en opstaan, oorlog en vrede, welvaart en crisis) dat wij samen het verschil kunnen maken. Praktischer, eenvoudiger en veerkrachtiger. FYNDER levert een bijdrage aan onze buurt, wijk, stad en wereld waarin we samen over leven. 

Afgelopen jaren mochten wij een groot verschil maken in de levens van jongeren in regio Rijnmond beginnende in Schiemond, stadsdeel Delfshaven, onze thuisbasis. Juist nu gaan wij door met het aanreiken van mentale, sociale en emotionele vaardigheden zodat onze jongeren veerkrachtig(er) kunnen blijven reageren op crisis en verandering. Juist nu in tijden van Corona, onzekerheid en grote veranderingen!

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen

Waar

Schiemond 20 Rotterdam

Contact

johan Hoogendijk
Contactpersoon

Neem contact op met johan:

12