St Culturall

non-profit organisatie
Creatief
Educatie
Meedoen
Ontmoeten

Voor bewoners in Delfshaven heeft Culturall laagdrempelige activiteiten in de wijken. Een prettige manier om anderen te ontmoeten en samen in een gezellige omgeving (praktische) dingen te leren maken waarop u trots kunt zijn. Zoals fotolijstjes decoreren, (bloem-) potten mozaïeken, met stofjes werken of leren bloemen of dieren te tekenen & schilderen. Er kan heel veel. Ontdek dat met gewone, simpele materialen fantastische dingen te maken zijn. U ontdekt uw onvermoede talenten. De begeleiders gaan met plezier met mensen om. Iedereen is welkom en krijgt begeleiding op zijn eigen niveau en werkt in zijn eigen tempo.

Zin om mee te doen?

1)op woensdag 11 oktober v.a. 14.00 uur starten crealessen in de recreatiezaal van De Kolk; Havenstraat 79, met docente Martine. Info & aanmelden: Josette, buurtcoach, email: jvsplunter@wmoradar.nl , Tel.06-27625966

2) op woensdagmiddagen, start 1 december, crealessen in de recreatiezaal van Lieve Vlieger, aan de Heemraadsingel. Aanmelden en informatie: Cisca Bronswijk, buurtcoach, email: CBronswijk@wmoradar.nl, tel.: 06 - 21 22 08 80(ma. t/m do.)

Wie

Senioren

Contact

Heb je een vraag?
Stuur ons een bericht via het onderstaande contactformulier:

10