Etalage van Stichting Casa Tiberias

Individuele begeleiding
Casa tiberias biedt de mogelijkheid om eenvoudige computervaardigheden te leren o.a teksten maken, emailen, internetten. Doel: deelnemers de mogelijkheid bieden hun eigen administratie digitaal te regelen, contact te hebben met familie ver weg.
Formulierendienst
Bij Casa Tiberias is wekelijks een open spreekuur voor mensen die moeite hebben met het invullen van hun formulieren. U kunt komen zonder opgave vooraf. Voor mensen die tijdens het open spreekuur met vele vragen komen, worden vervolg-afspraken gemaakt. Wanneer Maandag, dinsdag en donderdag van 9.30 tot 11.00 uur Contact Angela Ben-David 010 - 476 74 11 info@casatiberias.nl
Conversatieles Nederlands
Doel van de lessen: leren spreken, luisteren en lezen; om meer zelfredzaam te kunnen zijn in de Nederlandse samenleving. Inschrijving vooraf vereist. Voor deelname aan de lessen wordt een kleine bijdrage gevraagd.
Koffieochtend
Tijdens de woensdagochtend worden wisselende thema's besproken, soms met gastsprekers erbij. Thema's als gezondheid, relaties, familieverbanden, psychische problematiek etc. De bijeenkomst wordt afgesloten met een gezamenlijke lunch.
Cha Das Tias - De Theetantes 55
Bijeenkomst voor 55-plussers Onder het genot van een kopje thee en iets lekkers wordt iedere keer een thema besproken waarbij ook gastsprekers worden uitgenodigd. Thema's bijv. AOW/pensioen en gezondheidszorg voor ouderen .