Vrijwilligerswerk rotterdam

non-profit organisatie
Buurtteam
Vrijwilligerswerk

Medewerkers van Vrijwilligerswerk Rotterdam bemiddelen, informeren, adviseren, ondersteunen en begeleiden Rotterdamse organisaties en Rotterdammers op het gebied van vrijwillige inzet en bieden ondersteuning aan mantelzorgers.

Vrijwilligerswerk Wij ondersteunen vrijwilligersorganisaties met verschillende vormen van deskundigheidsbevordering, zoals cursussen, trainingen en workshops. Wij werken samen met vrijwilligers- en welzijnsorganisaties in de gebieden, waardoor zij gebruik kunnen maken van elkaars mogelijkheden voor vrijwillige inzet.

Mantelzorg Wij ondersteunen de mantelzorger met praktische en materiële ondersteuning, zoals het geven van informatie over voorzieningen, aanvullende ondersteuning bij zorgtaken, het regelen van een maatje en/of het toeleiden naar respijtzorg. Hiervoor werken wij samen met zorgorganisaties en huisartsen.Netwerk Wij vervullen onze opdracht niet alléén en kunnen rekenen op een breed netwerk, waarin nauw wordt samengewerkt met lokale en stedelijke partners, waaronder scholen, vrijwilligers-, zorg- en welzijnsorganisaties. Wij zijn u graag van dienst.

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Senioren

Waar

Hoogstraat 110
Rotterdam

Contact

Neem contact op met Victoria:

Victoria Batist
Contactpersoon
-4